Zwangerfit®

Tijdens de Zwangerfit®lessen staat lekker bewegen tijdens de zwangerschap voorop. Er is een doorlopende groep van de actieve lessen. Tijdens de actieve lessen zullen we een uur actief bezig gaan op muziek, op fitballen en op de matjes. Aandacht voor houding, bekkenbodem, ontspanning en gewoon lekker bewegen.

In de vijf theorielessen van een half uur leer je wat er verandert in je lichaam tijdens je zwangerschap en hoe je hier op een goede manier mee omgaat, zodat je tijdens de zwangerschap jezelf toch fit en actief kan voelen. Ook leer je wat er kan gebeuren bij een bevalling zodat je die goed voorbereid tegemoet kan treden.

De partnerles sluit hier mooi op aan zodat ook je partner weet hoe hij tijdens de bevalling jou op een fijne manier kan ondersteunen. Deze les is ipv een reguliere actieve les.

Lijkt het je leuk om zowel actief als informatief bezig te zijn samen met andere zwangeren uit je buurt? Kom dan lekker meedoen met de Zwangerfit®

De lessen worden gegeven op maandag avond tussen 20.00u en 21.00u in de sportzaal van de Rythmeen, Prins Constatijnlaan 1 in Bathmen.

Ook na je zwangerschap ben je welkom om te trainen. Zo kom je weer fijn in vorm na de bevalling. Kijk hiervoor onder het kopje moederfit.